POČETNA O NAMA PONUDA LOKACIJA / KONTAKT

OPTIKA VISTA

Optika Vista na tržištu je prisutna od 1996. godine, a od tada do danas postala je prepoznatljiva kao jedna od najkvalitetnijih optika na području Dubrovnika i okolice. Svoj poslovni uspjeh i prepoznatljivost izgradila je njegujući dugoročne odnose s klijentima koji su vrlo brzo prepoznali visoku razinu stručnosti osoblja i ponudu sukladnu najsuvremenijim svjetskim trendovima.

Prva je dubrovačka optika sa statusom majstorskog obrta a posebnu pažnju posvećuje kontinuiranom usavršavanju i edukaciji djelatnika, kao i ulaganju u nove tehnologije. Uz dugogodišnje iskustvo u struci, njeni su osnivači dio prve generacije uspješnih polaznika studija očne optike pri Veleučilištu Velika Gorica.

Optika Vista tako je postala jedna od prvih hrvatskih optika koje su svom timu pridružile inženjera optometrije, visoko obrazovanog stručnjaka specijaliziranog za određivanje i korekciju refrakcijskih pogreški oka te propisivanje naočala za vid ili kontaktnih leća.

Od 2001. godine u okviru optike djeluje i Poliklinika za oftamologiju Vista. Njenim osnivanjem klijentima su omogućeni i specijalistički pregledi vida i zdravlja oka i to u suradnji s jednim od vodećih hrvatskih stručnjaka za kontaktne leće dr. Hrvojem Ragužem.

Uz velik izbor kvalitetnih kontaktnih leća, sunčanih naočala i dioptrijskih okvira poznatih svjetskih brendova, poseban se naglasak stavlja na odabir naočalnih leća u ponudi. Zbog toga se suradnja realizira samo s provjerenim proizvođačima koji kvalitetu svojih proizvoda potkrjepljuju strogim europskim i svjetskim certifikatima.

Od konkurencije se izdvaja i izvrsnom uslugom servisa naočala. Sve vrste popravaka i izrada naočala obavljaju se izravno u optici.

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz
Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog
programa "Konkurentnost i kohezija"

© Optika Vista d.o.o. Dubrovnik, Vukovarska 22, 20000 Dubrovnik, OIB: 82307521637, tel: +385.20.311515, e-mail: info@optika-vista.hr